04 juli 2022 
1 min. leestijd

Video Werkstress in organisaties wat kan jij als OR eraan doen

Werkstress in organisaties, wat doe je eraan? Video/podcast opname.

Werkstress is een groot probleem, al jaren. En ook al weten we dat, het neemt toch nog toe. Van de medewerkers die verzuimen geeft 34% werkstress als reden. En de verzuimkosten door werkstress lopen op tot 3,1 miljard euro per jaar. Daarmee is stress op de werkplek beroepsziekte nummer één.

Hielke Boersma en Martine Voskuil gaan erover in gesprek hoe je deze werkstress kunt verminderen. Ligt de sleutel bij het individu of bij de organisatie? Welke rol speelt een manager? En wat kan de OR doen? Hielke heeft als trainer en coach van ondernemingsraden met dit thema te maken. Ikzelf train en coach al jarenlang werknemers om hun stressniveau te verlagen.

In deze opname is Hielke helaas niet te zien, maar gelukkig wel te horen (je kan hem dus ook gewoon lekker als podcast luisteren). We praten binnenkort verder en dan komt Hielke zeker wel in beeld!

Hier kan je kan Martine vinden

Tips en tricks over hoe jij dit als OR op pakt? Bel of mail om even van gedachten te wisselen wat jij in jou situatie kan doen, mooi toch elkaar helpen!  

#werkstress #ondernemingsraad #worklifebalance

#coaching

Over de schrijver
Hielke Boersma is oprichter, trainer en adviseur voor ondernemingsraden bij HBU Training en advies. Hij is de OR-Expert en gespecialiseerd in medezeggenschapsvraagstukken voor OR, COR en PVT
Reactie plaatsen